NieuwsNieuwsberichten

Stertekt combipanelen in Mirastar Schiphol Trade Park

In samenwerking met Wouters Afbouw en SIG mogen we een bijdrage leveren aan het project Mirastar Schiphol Trade Park in Hoofddorp, waarvoor we 8000 m2 Stertekt combipanelen gaan leveren.

Dat moet gevierd worden! Onze collega Michelle Goedhart ging samen met Anja van Gennip van SIG langs met taart bij Baldwin Ruitenburg en zijn collega’s van Wouters Totaal Afbouw.

Het distributiecentrum, ontworpen door Dedato Architecten, beslaat zo’n 30.000 m2 en valt vooral op door de ” groene”  uitstraling. Het gebouw is niet alleen duurzaam van binnen, maar ook van buiten. Schiphol Trade Park heeft de ambitie het meest duurzame en innovatieve business park van Europa te worden. Rob de Wit, coördinator Schiphol Trade Park: “De eisen die we hiervoor aan klanten stellen, zijn heel hoog en gaan verder dan gebruikelijke duurzaamheidsmaatregelen. Zo willen we dat er veel aandacht is voor de uitstraling van het gebouw in de omgeving en aan de ecologische toegevoegde waarde voor mens en dier.”

Meer informatie over het project: https://www.sadc.nl/minerva-gestart-bouw-distributiecentrum-2-0-op-schiphol-trade-park/