NieuwsNieuwsberichten

Coming soon: nieuwe Troldtekt designlijn

Troldtekt lanceert in het voorjaar van 2019 een nieuwe designlijn, voor wie plafonds en wanden een architectonisch exclusieve uitstraling wil geven. Met deze nieuwe ontwerpen kunt u schaalbare patronen creëren en ritme aanbrengen in uw projecten. U kunt uitkijken naar innovatieve oplossingen zoals ‘Dots’, ‘Line’, ‘Puzzle’ en vele andere opwindende ontwerpen.

Met de nieuwe oplossingen combineert u de geweldige akoestiek van Troldtekt houtwolcement met een expressieve uitstraling. U kunt de verschillende designoplossingen afwisselen en schalen om een ​​zeer samenhangend gevoel van harmonie te creëren op plafonds of muren. Het gaat niet om het paneel, maar om het oppervlak.

Bekende voordelen met nieuwe flexibiliteit

Troldtekt A / S en CEO Peer Leth hebben hoge verwachtingen van de nieuwe designlijn. “Het doel is om breed in de smaak te vallen bij zowel architecten als ontwikkelaars. De nieuwe oplossingen combineren alle bekende voordelen van Troldtekt akoestische panelen met een breed scala aan flexibele designopties. Onze productontwikkelaars hebben veel creativiteit en hard werk in de nieuwe lijn gestopt “, zegt Peer Leth, CEO van Troldtekt A / S. “Alle nieuwe oplossingen kunnen op industriële schaal en tegen zeer concurrerende prijzen worden geproduceerd in onze nieuwe volledig geautomatiseerde fabriek. Natuurlijk zijn de designoplossingen voorzien van gedocumenteerde duurzaamheid, net als de rest van ons assortiment, ” voegt Peer Leth toe.

Troldtekt presenteert de nieuwe designlijn op de ARCHITECT@WORK beurs in Stockholm op 3-4 april 2019.

 

Geef een antwoord