NieuwsNieuwsberichten

“Ik zie veel overeenkomsten tussen Isolco en PSV”

Troldtekt panelen van Isolco B.V. worden toegepast in PSV Campus De Herdgang. Jurgen Bax, directeur van Isolco B.V., trad toe tot PSV Business, en ziet veel overeenkomsten tussen beide bedrijven.

Duurzaamheid

“Wij hechten veel waarde aan het maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen. De producten moeten op een eerlijke manier geproduceerd worden waarbij rekening gehouden wordt met mens en milieu. Daar staan wij voor, net als PSV. De plafondpanelen die gebruikt worden bij de verbouwing van De Herdgang zijn van ons merk Troldtekt en zijn voorzien van een Cradle to Cradle keurmerk. Dat geeft aan dat de producten geschikt zijn voor circulair bouwen en op een milieuvriendelijke, eerlijke manier geproduceerd zijn.”

PSV Business

“Mede door die opdracht voor De Herdgang zijn wij toegetreden tot PSV Business. Daarnaast ken ik ook iemand binnen mijn privékring die werkzaam is bij PSV. Zij maakte mij erop attent dat PSV een Businessclub heeft. Mijn eerste reactie was dat het niets voor mij was. Ik vind voetbal leuk, maar ik ben van oorsprong een basketballer. Toch heb ik ja gezegd en het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb zelfs al verlengd voor volgend seizoen.”

Overeenkomsten

“Ik zie veel overeenkomsten tussen Isolco en PSV. Wij zijn een familiebedrijf en ook bij PSV heerst het familiegevoel heel sterk. Isolco bokst net als PSV op tegen grote Europese tegenstanders. Toch boeken wij succes net zoals PSV omdat we er beide 100% voor gaan.”