NieuwsNieuwsberichten

Nieuwe Troldtekt akoestische designoplossingen

troldtekt designoplossingen

Troldtekt stelt maar liefst 9 nieuwe akoestische designoplossingen voor. Het nieuwe scala aan oplossingen biedt architecten mogelijkheden om de geweldige akoestiek van Troldtekt houtwolcementpanelen te combineren met een aantal unieke en schaalbare looks.

We brengen verreweg het grootste deel van onze tijd door in gebouwen. Kantoorgebouwen, scholen, sportcentra, restaurants, culturele centra en privéwoningen. Het is daarom belangrijk dat deze omgevingen comfortabel zijn voor onze ogen, oren en gezondheid. Met ‘Troldtekt® Line‘, ‘Troldtekt® Tiles‘, ‘Troldtekt® Curves‘ en zes andere designoplossingen, geeft Troldtekt architecten de mogelijkheid om geweldige akoestiek en een gezond binnenklimaat te combineren met een opvallend design.

“Het doel was om oplossingen te ontwerpen die de grootst mogelijke vrijheid in de architectuur bieden. U kunt uw eigen patronen en ritmes creëren in het ontwerp – en de verschillende designoplossingen variëren en schalen om een ​​zeer samenhangend gevoel van harmonie te creëren op plafonds of muren. We willen beroep doen op architecten die de ruimte willen om iets bijzonders te doen in hun interieur, maar ook binnen een redelijk budget moeten blijven, ” zegt Michael Christensen, de architect die de nieuwe designserie heeft ontwikkeld.

Het draait allemaal om het oppervlak

De nieuwe designoplossingen hebben twee belangrijke kenmerken gemeen: ten eerste zijn ze in massaproductie. Ten tweede zijn ze ontworpen om plafond- en wandoppervlakken een naadloze uitstraling te geven. Elke oplossing is bedoeld om een ​​volledig akoestisch oppervlak te vormen, groot of klein. Het draait allemaal om het oppervlak – niet om het paneel.

“De reeks designoplossingen markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Troldtekt. We zijn in 1935 begonnen met industriële panelen en hebben de afgelopen jaren akoestische oplossingen voor moderne architectuur ontwikkeld. We hebben gedurende de jaren spannende ontwerpen toegevoegd aan ons assortiment , die internationale prijzen hebben gewonnen. We tillen onze designoplossingen nu naar een hoger niveau door een serie te lanceren die geschikt is voor productie met behulp van moderne technologie en daarom tegen concurrerende prijzen “, aldus Peer Leth, CEO van Troldtekt.

Ontdek hier de nieuwe designoplossingen.

 

 

 

 

Geef een antwoord