BelgiëProjecten

Cordabar – Corda Campus

Op de vroegere Philips-site in Hasselt bevindt zich de Corda Campus, een toonaangevende technologie- en dienstencampus in de Euregio. Vanuit Hasselt zorgt de campus voor een gedreven business community voor tal van innoverende bedrijven en start-ups. Al meer dan 80 bedrijven met zo’n 3000 medewerkers streken hier neer. De uitstekende bereikbaarheid, efficiënte dienstverlening en aangename omgeving maken van de Corda Campus een ideale plek om te werken, vergaderen, netwerken en innoveren.

Sinds oktober 2014 is de Corda Bar geopend, de ideale ontmoetingsplek. Corda Bar heeft een hip interieur en serveert streetfood; van taco’s tot burgers en pasta’s. Elke werkdag van 11:00 tot 15:00 uur kan je er terecht voor een snelle hap, lekkere koffie of gewoon een tussendoortje. Ook is de bar volledig af te huren voor evenementen.

“Het design, het gezellige terras en de ruime openingsuren staan garant voor de aantrekkingskracht van deze brasserie. De bewoners van de Corda Campus kunnen elkaar hier op elk moment van de dag ontmoeten. Maar ook buitenstaanders kunnen een hapje komen eten en de sfeer van de campus opsnuiven” zegt Yves Marchal, algemeen directeur Corda Campus.

Troldtekt houtwolcementpanelen in naturel grijs, fijne structuur, verzekeren een uitstekende akoestiek en passen goed bij de look van de bar.

corda bar troldtekt