NieuwsNieuwsberichten

Troldtekt panelen in PSV Campus De Herdgang

De Herdgang, de trainingslocatie van PSV en thuisbasis van het jeugd- en amateurteam, ondergaat momenteel een verbouwing en uitbreiding en zal vanaf komend seizoen de naam PSV Campus De Herdgang dragen. Om een uitstekende akoestiek te verzekeren werden er Troldtekt panelen toegepast op plafonds in verschillende ruimtes.

Het complex, gelegen aan de rand van Eindhoven in een bosrijke omgeving, omvat verschillende voetbalvelden en uitgebreide trainingsfaciliteiten. De verbouwing gaat gepaard met de opening van het nieuwe jeugdcomplex. Daarnaast wordt het gebied voor de prof- en jeugdsecties van PSV uitgebreid met ruimtes om te overnachten, ruimtes voor scholing en medische voorzieningen. PSV vervangt bovendien het kunstgrasveld waar Jong PSV en PSV Vrouwen onder andere hun competitieduels op spelen voor een natuurgrasveld.

In verschillende ruimtes werden Troldtekt panelen toegepast, waaronder gangen en kleed- en doucheruimtes. Troldtekt panelen zijn geschikt voor vochtige ruimtes omdat ze niet rotten of schimmelen. De panelen passen ook perfect bij de industriële look die gecreëerd werd, door o.a. de leidingen zichtbaar te laten.

De plafonds werden gemonteerd door Muller Afbouwgroep, die erg te spreken zijn over de kwaliteit van de panelen en het gemak van het monteren. “De Troldtekt platen zijn gemakkelijk en prettig te verwerken. De schroeven vallen door de structuurkop niet op in de plaat, wat een mooi resultaat geeft”, aldus Harold van Esch, projectleider bij Muller Afbouwgroep. Er werd gebruik gemaakt van STSHM schroeven in de kleur van de Troldtekt platen (wit 101) met structuurkop die bij de vezelstructuur van de platen past (ultrafijne vezel 1,0 mm).

Het project zal in de loop van 2019 afgerond zijn.

 

PSV Campus De Herdgang Troldtekt

 

PSV Campus De Herdgang