NieuwsNieuwsberichten

Troldtekt Rhomb op Intirio vakbeurs

Op dinsdag 29 januari, de slotdag van de Intirio– en TrendZ-vakbeurs, organiseert intsite.be een event rond akoestiek en esthetiek. Het seminarie bestaat uit twee delen en begint met een reeks van tien akoestiekpitches, gevolgd door de drie case study’s. Tijdens de akoestiekpitches zal onder andere Troldtekt zijn Troldtekt Rhomb voorstellen.

Tien bedrijven zullen gedurende vijf minuten één vernieuwend product voorstellen dat akoestiek en esthetiek combineert. Het betreft innovatie akoestische producten, geproduceerd in 2016 of later, met een grote esthetische waarde. Deze producten kunnen een grote meerwaarde betekenen voor een (interieur)architect om akoestiek en esthetiek met elkaar te combineren. Een oefening die vandaag nog altijd niet evident is.

Troldtekt Rhomb

Met de Troldtekt Rhomb krijgen muren een driedimensionaal karakter. Van dichtbij oogt het als een mooi, repetitief patroon van oppervlakken, terwijl de muur van een afstand een 3D kubusstructuur lijkt te krijgen. De Troldtekt Rhomb bestaat uit akoestische Troldtekt platen met CNC-gefreesde patronen, verkrijgbaar in alle NCS- en RAL-kleuren en Cradle to Cradle Zilver gecertificeerd.

Geef een antwoord