Duurzaamheid gaat ons aan het hart

Isolco is leverancier van duurzame oplossingen voor de bouwsector. We geloven dat akoestisch comfort en een gezond binnenklimaat bijdragen aan een betere en prettigere werk-, leer- en leefomgeving. Dat duurzaamheid ons aan het hart gaat, mag vanzelfsprekend zijn. We zijn immers leverancier van de meest milieuvriendelijke gootsystemen én van één van de meest groene en duurzame afbouwmaterialen ter wereld. 

Onze houtwolcementplaten worden gemaakt van uitsluitend FSC® en PEFC® gecertificeerd hout, gecombineerd met kalk en water. Dit zorgt voor een milieuvriendelijk bouwmateriaal met een zeer hoge levensduur, dat na de levenscyclus ook nog eens gerecycled kan worden.

Duurzame huisvesting

Met onze producten willen we een bijdrage leveren aan het verduurzamen van vastgoed. Hierin willen we zelf graag het goede voorbeeld geven. We wekken door middel van 154 zonnepanelen onze eigen stroom op, al onze kantoorruimtes zijn voorzien van LED verlichting mét bewegingssensoren en momenteel onderzoeken we de mogelijkheid voor het plaatsen van een groendak.

We investeren in onze mensen in de vorm van aandacht, energie en tijd

Duurzaam personeelsbeleid

Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Daarom hanteren we een duurzaam personeelsbeleid; we zijn zuinig op onze medewerkers. Bij Isolco zitten de juiste mensen op de juiste plek en krijgen medewerkers volop kans om zich te ontwikkelen of een opleiding te volgen op een manier die bij hun talent past. We investeren in onze mensen in de vorm van aandacht, energie en tijd.

Duurzame klantrelaties

Ook met onze klanten bouwen we een duurzame relatie op. We zijn transparant over prijzen en levertijden en doen wat we beloven. Vanzelfsprekend delen we onze kennis en expertise regelmatig in de vorm van blogs, het maken van akoestische berekeningen, expert adviesgesprekken en bijvoorbeeld het ter beschikking stellen van BIM-modellen en uitgebreide akoestische en brandattesten. 

Ook werken bij Isolco?

Werken bij Isolco betekent: op een duurzame manier bijdragen aan een gezonde en prettige werk-, leer- en leefomgeving. Maar het betekent ook: werken bij een gezellig familiebedrijf. Met trots werken we samen aan het ontwikkelen, produceren en leveren van één van de meest groene en duurzame bouwmaterialen ter wereld. Met elkaar komen we tot de mooiste oplossingen.

Kom jij ons team versterken?

Meer weten?

Bent u benieuwd naar ons productassortiment? Of heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuzes voor uw project? Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact op met onze productspecialisten.