Stergoot dakgoten

Stergoot

Stergoot project Horn

Stergoot is een zeer compleet gootsysteem dat eenvoudig te monteren is en een lage milieubelasting heeft. Daarbij is het een uiterst
betrouwbaar¬†systeem. Stergoot wordt gemaakt in Zweden. Stalen gootsystemen worden al jarenlang gebruikt in Scandinavi√ę, waar stalen dakgoten dan ook een marktaandeel hebben van 90%. Inmiddels is het merk al meer dan 20 jaar verkrijgbaar in Nederland.
Het staal is gecoat met een zinklaag, dat op zijn beurt weer is gecoat met een kunststofcoating. De zinklaag voorkomt dat het staal roest, ook wanneer de goot doorgezaagd wordt. De coating voorkomt dat de zinklaag wordt wegspoelt met het regenwater. Dit maakt Stergoot een zeer milieubewust alternatief voor de traditionele gootsystemen. Daarbij is Stergoot niet alleen milieubewust maar ook erg duurzaam. Het systeem is ijzersterk en gaat vele tientallen jaren mee.

Voordelen

Om het Stergootsysteem te monteren heeft u geen zware gereedschappen nodig maar enkel een schroefboormachine, ijzerzaag en een hamer. U hoeft dus niet te lassen, solderen of lijmen. Alle verbindings-, eind- en hulpstukken zijn in een handomdraai bevestigd. Dit bespaart veel tijd en dus ook geld. Ervaren vaklieden bevestigen dat Stergoot drie tot vier keer sneller te monteren is dan zinken gootsystemen.
Het Stergootsysteem is een zeer compleet systeem. Het kan dus aan elk hellend dak geplaatst worden. De goten zijn beschikbaar in 2 breedtes (125 en 150 mm). De buizen zijn beschikbaar in de breedtes 75, 90 en 100 mm. Ze kunnen gemakkelijk op PVC rioleringsbuizen aangesloten worden. Voor zowel goten als buizen zijn zeer veel hulpstukken te verkrijgen. Van goothoeken tot aftapstukken, Stergoot is een zeer compleet gootsysteem!

  • Meest milieuvriendelijke dakgoot op de Nederlandse markt
  • Eenvoudig te monteren
  • Zeer betrouwbaar
  • Duurzaam
  • Eenvoudig en snel te monteren
  • 7 standaard kleuren
  • Compleet systeem

Voor meer informatie bezoekt u onze uitgebreide Stergoot website en webwinkel via onderstaande knop.

Meer informatie