Missie, visie en kernwaarden

Missie

“Bouwoplossingen op maat leveren, aan een scherpe prijs en met een snelle levertijd, waarbij we steeds de klant eerlijk informeren en de kwaliteit nooit uit het oog verliezen”

Als familiebedrijf staan we dicht bij de klant waardoor we steeds aandacht hebben voor hun wensen en behoeften. Zo leveren we maatwerk aan elke individuele klant. We bieden een persoonlijkere aanpak dan grotere concurrenten. Daarbij leggen we ook een sterke focus op de kwaliteit van onze producten en service, en bieden deze aan voor een zo scherp mogelijke prijs. We willen de klant zo open en eerlijk mogelijk informeren over onze producten.  Niet alleen naar onze klanten toe staan we voor eerlijkheid, maar ook ten opzichte van het milieu. Zo behaalde onze producten diverse certificaten m.b.t. milieuvriendelijkheid en brandveiligheid en zijn de producten zeer duurzaam.

 

Visie

Onze visie is om steeds te blijven innoveren op gebied van bouwproducten. Dit doen we door nauw betrokken te zijn bij onze klant en de projecten, waardoor we zien wat de behoeften zijn en ons hieraan kunnen aanpassen. Daarbij streven we ernaar onze naamsbekendheid te verhogen en top of mind te worden bij de klant, oftewel de eerste keus van de klant als hij denkt aan akoestische oplossingen.

 

Kernwaarden

Hieronder leest u de kernwaarden van Isolco B.V. Dit zijn waarden die we dagelijks proberen na te streven en altijd uitdragen t.o.v. de klant.

  • Betrokken
  • Transparant
  • Oplossingsgericht

Met betrokken zijn bedoelen we dat we altijd dicht bij de klant staan en nauw betrokken blijven bij de projecten van de klant. Steeds streven we ernaar elk project nauw op te volgen en de beste service te bieden. We staan altijd klaar voor vragen van de klant.

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Zo communiceren we niet alleen altijd open en eerlijk naar de klant toe, maar dragen we dit ook uit in onze producten. Deze hebben namelijk diversen certificaten behaald m.b.t. milieuvriendelijk en brandveiligheid.

Ook is Isolco een zeer oplossingsgericht bedrijf. Met ons brede assortiment hebben we nagenoeg altijd een product voor uw bouwprobleem- of vraag. Daarbij staan we de klant altijd bij in geval van problemen of vragen en proberen hier ook steeds de correcte oplossing voor te zoeken.